Stranica je sufinancirana sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

03.11.2021.

EDUKACIJA/TRENING ZA MASLINARE

Institut za jadranske kulture i melioraciju krša iz Splita, Hrvatska, kao partner projekta Interreg IPA CBC, Unapređenje konkurentnosti proizvodnje maslina u programskom području kroz prekograničnu suradnju - COOPeR, održao je trening za prijenos znanja za sudionike iz maslinarskog sektora iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Preuzmi letak

Dvodnevni trening održan je od 15. do 16. listopada 2021. Prvi dan edukacije održan je u konferencijskoj dvorani hotela Ora, Split. Drugog dana terenska obuka održana je na otoku Braču.

Cilj treninga bio je podučiti i osposobiti sudionike iz programskog područja dodatnim vještinama kako bi poboljšali svoju učinak, sposobnost ili produktivnost. Navedeni cilj je postignut, te je potaknuta komunikacija uzgajivača sa stručnjacima. Osim toga, trening je omogućio izravan kontakt među maslinarima s programskog područja, što je dovelo do razmjene njihovih ideja i iskustava.

Sudionici, od kojih su većina bili maslinari, kroz evaluacijski obrazac izrazili su svoje zadovoljstvo ističući da je događaj organiziran na najvišoj razini, da su teme savršeno odabrane, korisne i prezentirane od strane najkompetentnijih stručnjaka na razumljiv i jasan način. Sudionici su tražili više ovakvih treninga i predlagali teme za buduća događanja.

Projekt COOPeR sufinanciran je sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske Unije u sklopu programa INTERREG IPA CBC program Hrvatska - Bosna i Hercegovina - Crna Gora 2014 - 2020.

Projekt COOPeR

Poboljšanje konkurentnosti maslinarske proizvodnje na programskom području kroz prekograničnu suradnju (COOPeR)
Grad Mostar
Projekt je sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije. Ova web stranica je izrađena uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Instituta za jadranske kulture i melioraciju krša, te ni na koji način ne može odražavati stavove Europske unije.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content