Stranica je sufinancirana sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

25.05.2022.

Dvodnevna radionica za sudionike iz maslinarskog sektora iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Institut za jadranske kulture i melioraciju krša iz Splita, Hrvatska, kao partner projekta Interreg IPA CBC, Unapređenje konkurentnosti proizvodnje maslina u programskom području kroz prekograničnu suradnju - COOPeR, održao je radionicu za sudionike iz maslinarskog sektora iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Dvodnevna radionica održana je od 13. do 14. svibnja 2022. godine. Prvi dan radionice održana je terenska radionica u Kaštelima i Skradinu. Drugog dana radionica je održana u konferencijskoj dvorani hotela Briig.

Cilj radionice bio je podučiti i osposobiti sudionike iz programskog područja dodatnim vještinama kako bi poboljšali svoju učinak, sposobnost ili produktivnost. Navedeni cilj je postignut a sudionici su svoje zadovoljstvo sudjelovanjem na radionici iskazali kroz evaluacijski obrazac.

Projekt COOPeR sufinanciran je sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske Unije u sklopu programa INTERREG IPA CBC program Hrvatska - Bosna i Hercegovina - Crna Gora 2014 - 2020.

Projekt COOPeR

Poboljšanje konkurentnosti maslinarske proizvodnje na programskom području kroz prekograničnu suradnju (COOPeR)
Grad Mostar
Projekt je sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije. Ova web stranica je izrađena uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Instituta za jadranske kulture i melioraciju krša, te ni na koji način ne može odražavati stavove Europske unije.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content